Vammaiset ja omaiset

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää Aulan palveluista? Onko sinulla läheinen, jota Aulan palvelut voisivat kiinnostaa? Ota rohkeasti yhteyttä meihin! 

Asiakkaaksi 

Tutustu Aulan palveluihin nettisivujen kautta ja ota yhteyttä meihin. Yhteydenoton jälkeen keskustellaan asiakkuudesta kiinnostuneen kanssa hänen omista ajatuksistaan ja toiveistaan yhdessä lähipiirin kanssa ja tutustutaan lähemmin Aulaan ja Aulan toimintoihin. Asiakkaaksi tullessa tehdään henkilökohtainen suunnitelma ja mietitään tavoitteita. Palvelusuunnitelmaa päivitetään asiakkaaksi tulon jälkeen 6-12 kuukauden jaksoissa sekä aina tarvittaessa. Kaikilla asiakkailla on siis aina ajantasainen palvelusuunnitelma. 

Kannatusjäsenyys

Voit liittyä Aulan kannatusjäseneksi ja tukea näin Aulan toimintaa. Jäsenenä pääset vaikuttamaan ja kehittämään kanssamme Aula-työkodin toimintaa. Aulassa haluamme kannustaa niin asiakkaitamme kuin henkilökuntaakin kokeilemaan uusia asioita rohkeasti. Tuemme oman polun löytämisessä ja pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme.

Jäsenkokouksia järjestetään kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Jäsenyyttä voi hakea kotisivujen yhteydenottolomakkeen kautta.

Tule käymään tai lähetä meille viesti!

Skip to content