”Keittiössä saa tehdä ruokaa ja jakaa sitä muille. Ja opetella muita tärkeitä keittiöhommia. Sitte voi myös oppia siivoamaan kunnolla ja hoitaa kaiken itse.”

Lue lisää sivun alaosasta

Aula-työkodin keittiö on valmistuskeittiö, jossa tarjotaan päivittäin lounasruoka ja päiväkahvi noin 50 ruokailijalle. Keittiössä työskentelee ammattitaitoinen kokki työhönvalmentajana ja hänen valmennuksessaan työhönvalmennettavia. Työhönvalmentujat osallistuvat ruoanvalmistukseen, leipomiseen, astiahuoltoon, ruokasalin siistimiseen sekä erilaisiin puhtaanapitotehtäviin. Valmennuksen lisäksi käydään messuilla ja muilla opintokäynneillä.

Laitoshuoltajan valmennuksessa valmentautuu useita työhönvalmentautujia erilaisissa siivous- ja kodinhoidollisissa tehtävissä. Tavoitteena on oppia hoitamaan opetetut siivoustyöt itsenäisesti.

Keittiö- ja siivousvalmennuksessa opetellaan alan edellyttämiä työtaitoja sekä yleisiä työelämän pelisääntöjä.