”Leipomossa tehdään taikinaa ja leivotaan. Pakataan tuotteet ja myydään ne. Pestään astiat ja siivotaan sotkut. Palvellaan ilolla asiakkaita. Pitkään on leivottu korppuja ja herkkuja. Ja pitkään on ajateltu leipoakin!”

Lue lisää sivun alaosasta

Aulan Leipomo on toiminut jo vuodesta 1954. Se tunnetaan klassikostaan grahamkorpusta, jota on leivottu samalla reseptillä perustamisesta lähtien. Leivomme käsityönä pikkuleipiä, pullaa ja leipää. Tuotteitamme myydään Aulan Putiikissa ja toimitetaan tilausasiakkaille kahviloihin ja kauppoihin.

Aulan Leipomossa valmennetaan kehitysvammisia henkilöitä ravitsemusalan ja puhtaanapidon työtehtäviin. Työpäiviin kuuluvat  leipomisen eri vaiheet: raaka-aineiden mittaus, taikinan teko ja työstäminen sekä valmiiden tuotteiden pakkaaminen.

Muita työtehtäviä ovat: tilojen puhtaanapito, astiahuolto sekä asiakaspalvelu putiikissamme. Harjoittelemme myös työelämän pelisääntöjä. Lisäksi opiskelemme elintarvikehygieniaa, tutustumme leipomoalan muihin toimijoihin ja kehitämme osaamistamme esimerkiksi konditorian ja reseptiikan kursseilla.

Haluatko tilata meiltä leivonnaisia?

Ota yhteyttä: 044-714 8104 tai leipomo(at)aula-tyokoti.fi