”Leipomossa tehdään taikinaa ja leivotaan. Pakataan tuotteet ja myydään ne. Pestään astiat ja siivotaan sotkut. Palvellaan ilolla asiakkaita. Pitkään on leivottu korppuja ja herkkuja. Ja pitkään on ajateltu leipoakin!”

Lue lisää sivun alaosasta

Aulan Leipomo on toiminut jo vuodesta 1954. Leivomme käsityönä pikkuleipiä, pullaa ja leipää sekä kakkuja. Tuotteitamme myydään Aulan Putiikissa ja toimitetaan tilausasiakkaille, yrityksiin, kahviloihin ja kauppoihin.

Aulan Leipomossa valmennetaan erityistä tukea tarvitsevia henkilöitä leipomoalan ja puhtaanapidon työtehtäviin. Työhönvalmennukseen kuuluvat  leipomisen eri vaiheet: raaka-aineiden mittaus, taikinan teko ja työstäminen sekä valmiiden tuotteiden pakkaaminen. Aulan leipomossa on myös mahdollisuus suorittaa leipurin ammattitutkinnon osa-alueita yhteistyössä ammattikoulun kanssa.

Muita työtehtäviä ovat: tilojen puhtaanapito, astiahuolto sekä asiakaspalvelu leipomon yhteydessä olevassa myymalässä. Harjoittelemme myös työelämän pelisääntöjä. Lisäksi opiskelemme elintarvikehygieniaa, tutustumme leipomoalan muihin toimijoihin ja kehitämme osaamistamme esimerkiksi konditorian ja reseptiikan kursseilla.

Haluatko tilata meiltä leivonnaisia?

Ota yhteyttä: 044-714 8104 tai leipomo(at)aula-tyokoti.fi