Aula-Työkoti

Me

Aula-Työkoti

Aula-työkoti on yhteiskunnallinen toimija, joka tukee vammaisia ihmisiä oman elämän toteuttamisessa. Aula-työkodin taustalla on yhdistys Aula-työkotien Kannatusyhdistys ry, joka toimii yhteiskunnallisen yrityksen periaatteita noudattaen. Suomalaisen Työn Liiton Aulalle myöntämä Yhteiskunnallinen yritys -merkki kertookin, että toimintamme on perustettu yhteiskunnallista tarkoitusta varten ja tuottomme kanavoituu yhteiskunnalliseen hyvään

Kannatusyhdistys ry​

Rohkeus uuteen

Jatkamme edistyksellisyyden perinnettä. Suuntaamme rohkeasti kohti uutta ja haluamme kehittyä. Kannustamme toisiamme kokeilemaan uusia asioita.

Minä tulen kuulluksi

Minut huomioidaan yksilönä. Pystyn vaikuttamaan omiin ja yhteisiin asioihin. Voin kertoa mielipiteeni ja minua kuunnellaan. 

Olemme kaikki tärkeitä​

Arvostan itseäni, muita ja työtämme. Olemme tasa-arvoisia. Suhtaudumme toisiimme kunnioittavasti ja reilusti.

Yhteistyön voima

Meille on tärkeää sujuva yhteistyö sekä Aula-työkodissa että yhteistyötahojen kanssa. Hyödynnämme toistemme erilaisia voimavaroja ja vahvuuksia. Autamme toinen toistamme − kaveria ei jätetä.

Aula-työkotien

Kannatusyhdistys ry

Aula-työkotien Kannatusyhdistys ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka tarjoaa päiväaikaista toimintaa, tuettua työtä sekä asumispalveluita. Järjestämme päiväaikaista toimintaa pääsääntöisesti Aula-työkodissa Eirassa sekä työvalmentajan tuella tapahtuvaa tuettua työtä. Lisäksi tuotamme myös Avainrinki® asumispalveluja eri puolella pääkaupunkiseutua.

Hallitus

Minna Rasilainen​

Puheenjohtaja

Hannu Laatikainen

Varapuheenjohtaja

Pirjo Heikkilä

Hallituksen jäsen

Elina Welander

Hallituksen jäsen

Ari Luukinen

Hallituksen jäsen

Päivi Heiskanen

Hallituksen jäsen

Jätä viesti ja yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Skip to content