”Asutaan niin kuin muutkin. Omassa vuokra-asunnossa. Sä pärjäät kun sua tuetaan, porukalla toisiamme autetaan.”

Haluatko asua itsenäisesti tavallisessa asunnossa? Tarvitsetko tukea asumiseen? Hae Aulan Avainringin asukkaaksi, olemme perustamassa uusia Avainrinkejä mm. Oulunkylän ja Itä-Helsingin alueille.

Aulan Avainringissä asut itsenäisesti. Saat tarvitsemasi tuen omaan kotiisi. Aulan Avainringin asukkaana voit rakentaa turvallisesti omannäköistä ja mielekästä arkea. Lähelläsi asuu muita asukkaita, joihin voit tutustua. Avainringissä jokainen voi olla oma itsensä ja jakaa omia taitojaan muiden asukkaiden kanssa.

Aulan Avainrinki on tuettu verkostoasumispalvelu, joka mahdollistaa itsenäisen asumisen omassa kodissa, tavallisessa asunnossa. Yhdessä Avainringissä asuu noin kahden kilometrin sisällä 6-7 asukasta. Aula-työkotien kannatusyhdistys ry tuottaa Avainrinkiin sosiaalisen isännöitsijän palvelua. Sosiaalisen isännöitsijän tehtävänä on mm. tukea asukkaiden yhteisöllisyyttä ja järjestää asumisvalmennusta. Sosiaalinen isännöitsijä on mukana luomassa asukkaalle tukiverkostoa yhteistyössä asukkaan ja hänen läheistensä kanssa.

Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA, entinen RAY, tukee Avainringin asuntojen hankintaa investointiavustuksella.

Haluatko asukkaaksi? Ota yhteyttä: 044-7838024 tai pauli.saksa(at)aula-tyokoti.fi