”Kun tehdään työt hyvin ja huolella, pitäisi saada palkkaa. Ihan niinkuin muutkin saa. Me halutaan kehittyä ja oppia työelämän taitoja. Olla osa tätä yhteiskuntaa.”

Aula-työkodin tuetun työllistymisen palvelussa voi päästä työvalmentajan tuella työkokeiluun tai palkkatöihin tavalliselle työpaikalle. Tuetun työllistymisen palvelu on tarkoitettu työllistymiseensä tukea tarvitseville henkilöille. Työvalmentaja tukee työpaikan hankkimisessa, työpaikan säilyttämisessä ja työuran kehittymisessä. Työvalmentajan palvelu kestää tarvittaessa koko työsuhteen ajan. Asiakkaan kanssa kartoitetaan hänen yksilöllinen osaaminen ja toiveet työstä, joiden perusteella lähdetään yhdessä etsimään työpaikkaa.

Jos tarvitset työllistymiseesi tukea, ota yhteyttä 044-7838024 tai maria.kullberg@aula-tyokoti.fi

TYÖNANTAJILLE

Jos haluat työllistää osatyökykyisen työpaikallesi ja toimia yhteiskuntavastuullisesti, voi Aulan työllistämispalvelu olla yritystäsi tai toimipaikkaasi varten. Aulan työvalmentajan palvelut ovat työnantajalle maksuttomia. Työnantajan vastuulla on perehdyttää uusi työntekijä tehtäviinsä ja vastata tavallisista työnantajan velvollisuuksista. Työyhteisöstä myös nimetään työntekijälle tukihenkilö, jonka puoleen työntekijä voi ensisijaisesti kääntyä erilaisissa kysymyksissä. Aula-työkodin työvalmentaja vierailee työpaikalla säännöllisesti.

Sopivia työtehtäviä ovat esimerkiksi keittiötyöt, hyllytys- ja pakkaamistyöt, erilaiset järjestelytehtävät, toimistotyöt,  siivoustehtävät, kiinteistönhuoltotyöt ja erilaiset palvelutehtävät esim. kaupassa, kahvilassa ja ravintolassa.

Kiinnostuitko? Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä: 044-7838024 tai maria.kullberg(at)aula-tyokoti.fi