Palvelumme

Tuettu työllistäminen

Etsimme yhteistyökumppaneita, jotka voisivat työllistää asiakkaitamme koko- tai osa-aikaisesti. Asiakkaitamme on työllistynyt mm. ravintola- ja kaupan alalle, siivoustöihin sekä kiinteistön ylläpitotehtäviin. Työllistävä yritys voi saada erilaisia palkkaamiseen liittyviä tukia kuten ELY-keskuksen palkkatuki. Aula-työkodin työvalmentaja neuvoo ja tukee työnantajaa hakemusten täyttämisessä.

Lisätietoja:

Kim Lautamo
Tuetun Työllistymisen Päällikkö
040 868 9854
kim.lautamo@aula-tyokoti.fi

Palveluja ja tuotteita

Aulan Leipomossa on leivottu käsityönä pikkuleipiä, pullaa, leipää ja kakkuja jo vuodesta 1954. Toimitamme tuotteitamme lähialueiden tilausasiakkaille, yrityksiin ja kauppoihin.

Myydyimpiä tuotteitamme jo vuosikymmenten takaa ovat sesongin leivonnaiset, jotka usein myydäänkin sesongin aikaan loppuun. Leipomomme kehittää koko ajan uutta ja esimerkiksi raakakakkujamme voit käydä maistelemassa kesäkahvilassamme Aula-työkodin pihalla.

Tilaa tarjoilut tai herkulliset elintarvikelahjat leipomostamme:
044-714 8104 / leipomo@aula-tyokoti.fi

Tarjoamme catering-palveluja oman keittiömme Ravintola Liemen valikoimista.

Kysy tarjousta:  ravintola.liemi@aula-tyokoti.fi

Studio Aulassa painetaan kangasta ja valmistetaan neule-, virkkaus- ja askartelutöitä. Kudomme kangaspuilla mattoja ja muita sisustustekstiilejä. Onko yritykselläsi tarvetta yksilöllisille tekstiileille? Tuotteita on saatavissa tilauksesta, ja tuotteet suunnitellaan aina yhteistyössä tilaajan kanssa.

Kysy lisää Studion palveluista: 044-7148101 / taitomo@aula-tyokoti.fi

Aulan Logistiikkapalvelut toteuttavat esimerkiksi postitus-, pakkaus-, tarroitus- ja kokoamistöitä, yrityksille ja yhteisölle.

Kokousta saunatilassamme

Viehättävästä toimitalostamme Eiran Engelinaukiolta voit vuokrata ullakkotilaamme, jossa voi kokoustaa ja rentoutua samoissa tiloissa. Tiloissamme on kokous-saunatila, johon mahtuu hyvin 8-12 henkilöä. Toimitamme tarvittaessa tarjoilut oman keittiömme herkullisista tuotteista.

Pyydä tarjous:
Ravintola Liemi, ravintola.liemi@aula-tyokoti.fi

Skip to content