Yhteistyökumppanit

Carea-kuntayhtymä on Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä. Hanke tekee yhteistyötä Carean erityishuollon palveluiden, ja siellä työhönvalmennuksen kanssa.
Lisätietoa

KTO-kuntayhtymä on Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kehitysvamma-alan tuki-ja osaamiskeskus. Hanke tekee yhteistyötä tuki- ja osaamiskeskuksen työtoiminnan ja työvalmennuksen kesken.
Lisätietoa

Seinäjoen kaupunki
Hanke tekee yhteistyötä Seinäjoen kaupungin Tuetun työn palvelun kanssa.
Lisätietoa

Validia ammattiopisto on Järvenpäässä toimiva ammatillista erityisopetusta sekä valmentavaa koulutusta tarjoava ammattiopisto. Hanke tekee yhteistyötä ammattiopiston hyvinvoinnin osaamisalueen kanssa.

Lisätietoa

Muu yhteistyö

Työelämän tuoreet tuulet -hanke pyrkii tekemään yhteistyötä muiden samoihin tavoitteisiin tähtäävien alan toimijoiden kanssa. Näin vältytään päällekkäisyyksiltä ja saadaan yhdistämällä enemmän resursseja yhteiseksi hyödyksi.

Tärkeitä yhteistyökumppaneita hankkeelle ovat mm. Kehitysvammaliiton Palkkaa mut -projekti (ent. Kehitysvammaiset ihmiset töihin), Rinnekotisäätiön Taidoista työpoluiksi -projekti sekä Eksoten Yes we can -hanke. Yhteistyöhön kuuluvat säännölliset tapaamiset, sekä koulutuksiin, materiaaleihin ja vaikuttamistyöhön liittyvä yhteistyö.

Paljon tärkeää tukea ja informaatiota olemme saaneet myös monilta muilta toimijoilta: Kiitokset ainakin Kehitysvammaisten tukiliitto ry, Bovallius-ammattiopisto, Vamlas (Ratko-hanke), Rauduskylän kristillisen opiston KELPO-hanke, Vates-säätiö, lukuisat yrittäjät, työnantajat ja työvalmentajat, rahoittajamme STEA (ent. RAY), sekä ennen kaikkea taustaorganisaatiomme Aula työkotien Kannatusyhdistys ry.

Yhteistyössä saamme levitettyä tietoa työnantajille mahdollisuudesta palkata kehitysvammaisia työntekijöitä, ja näin parannettua kehitysvammaisten ihmisten asemaa työmarkkinoilla.

Ohjausryhmä

Maria Kullberg, Asumisen ja tuetun työllistymisen päällikkö, Aula-työkoti
Kati Boijer/Ona Robson, työvalmentaja, Aula -työkoti
Rosa Hyvönen, kokemusasiantuntija, Aula -työkoti
Satu Kataja, uraohjaaja, Validia ammattiopisto (varajäsen Simo Liikanen, Validia ammattiopisto)
Anne Korhonen, kehittämiskoordinaattori, Vates-säätiö (varajäsen Kaija Ray, Vates-säätiö)
Tiina Koski, Työ- ja päivätoimintayksiköiden esimies KTO (varajäsen Ari Finne  KTO)
Arja Salo, kokemusasiantuntija, Aula -työkoti
Timo Pesu, palvelupäällikkö, Carea kuntayhtymä
Marianne Tammela, sosiaaliohjaaja, Seinäjoen kaupunki/ tuetun työn palvelu
Teemu Tervashonka, General manager-logistics, Varusteleka oy